TNS

Udvikler

KANTAR Gallup søger en udvikler i forbindelse med strukturering og håndtering af store datamængder fra måling af brug af TV, internet og mobil

KANTAR GALLUP har markedets bedste udfordring til dig!

KANTAR Gallup, der er Danmarks største analyse- og rådgivningsvirksomhed, søger lige nu en udvikler der kan bidrage til vores videre udvikling i forbindelse med strukturering og håndtering af store datamængder fra måling af brug af TV, internet og mobile data.

Uanset om du er på junior- eller senior niveau, kommer du i stillingen til at spille en vigtig rolle, hvor du bliver ansvarlig for at supportere, implementere og udvikle applikationer.

Afhængigt af dit niveau vil du komme til at arbejde med forskellige opgaver såsom:

Du bidrager med:

KANTAR Gallup har et godt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig stemning blandt vores mange specialister, der dagligt hjælper vores kunder med at træffe de rigtige beslutninger. Du bliver en del af et udviklingsteam, der servicerer hele huset både internt og eksternt i vores kontorer på Masnedøgade på Østerbro – ikke langt fra Svanemøllen Station.

Vi hører meget gerne fra dig senest 31. juli 2017, men send din ansøgning hurtigst muligt.
Ansøgning med cv sendes pr. mail til hr@tns-gallup.dk.  

Kantar Gallup leverer markedsbaseret rådgivning. Som markedsledende analyse- og rådgivningsvirksomhed i Danmark, er vi forrest i udviklingen af avancerede analysemodeller, digitale løsninger, teknologier og ydelser, som omdanner information til beslutningsklar viden. Kantar Gallup har siden 1939 gennemført undersøgelser i Danmark og er i dag Danmarks største analyse- og rådgivningsvirksomhed med markante specialister, som dagligt hjælper vore kunder til at tage de helt rigtige markedsmæssige beslutninger. Kantar Gallup er en del af WPP/Kantar organisationen, som er repræsenteret i mere end 90 lande.