TNS

Internship i konsulent og analysebranchen?

Gallups attraktive internships til besættelse, 2.halvår 2017. Vær med til at hjælpe virksomheder med deres forretningsmæssige problemstillinger

Drømmer du om en karriere inden for konsulent– og analysebranchen? Er du godt i gang med din uddannelse og søger du et udfordrende internship? Har du talflair og stor logisk forståelse?

Så bliv praktikant hos Danmarks største analyse- og rådgivningsvirksomhed, der dagligt rådgiver nogle af de største virksomheder og organisationer både nationalt og internationalt. Du bliver en aktiv del af vores afdelinger, der servicerer det kommercielle marked (Consumer, B2B, Finance, Technology) og det offentlige og politiske marked.

Du vil i samarbejde med vores erfarne konsulenter hjælpe med at rådgive vores kunder om f.eks. brand building, kommunikation, produktudvikling, innovation, markedsbehov og customer journeys, kunde- og medarbejder-tilfredshed og meget meget andet.

Du kommer til at arbejde med spændende og studierelevante projekter og vil bidrage bl.a. med:

Du vil indgå i et dynamisk team, hvor du får erfaring med alle de arbejdsopgaver, der ligger i planlægning, gennemførelse og rapportering af forskelligartede analyse- og rådgivningsprojekter. Vi håber du er initiativrig, har et stort drive og er villig til selvstændigt at tage ansvar for din egen læring og udvikling. Vi kvitterer med et internship, hvor du selv er med til at præge din udvikling og hvilken retning, du vil gå. Efter endt ophold har du gode muligheder for at blive fastansat som trainee eller konsulent.

Vi søger en praktikant, der:

Stillingen er på 37½ timer ugentligt i 5-6 måneder, med mulighed for op til 3 ugers fri, hvis du eksempelvis skriver afhandling eller opgave sideløbende. Som praktikant får du en fast månedlig kompensation på 5.900 kr. samt gratis frokost ordning.

Kantar Gallup har et godt arbejdsmiljø med en ambitiøs, men afslappet atmosfære, og du vil få masser af søde og inspirerende kollegaer. Vi har et omfattende program af sociale aktiviteter, kulturarrangementer, fredagsbar, fodbold etc.

Send din ansøgning samt CV til dorthe.ibinger@tns-gallup.dk . Eventuelle spørgsmål til stillingen rettes til Dorthe Ibinger, Associate Director, på telefon 22 93 07 88.