TNS

Telefoninterviewer

Vi øger hele tiden vores aktiviteter og søger derfor telefoninterviewere til vores lokaler på Østerbro i København med tiltrædelse snarest.

Få et super fleksibelt studiejob / ekstra job hos TNS Gallup Er du frisk på at spørge danskerne om deres liv og hverdag og nysgerrig efter at høre deres svar, så bliv interviewer hos Danmarks største analysevirksomhed. Som telefoninterviewer hos TNS Gallup bliver du en del af et ungt og uformelt miljø med mange søde kolleger, der hver dag skaber viden om det danske samfund. De emner, du typisk interviewer folk om, handler om danskernes holdninger og meninger til politiske og samfundsaktuelle emner samt deres medie- og forbrugsvaner.

Ekstra penge og tid til dig selv Som telefoninterviewer hos TNS Gallup garanterer vi dig stor fleksibilitet, så du både har mulighed for at tjene ekstra penge samtidig med, at du har tid til dine gøremål og dine interesser. Hver uge planlægger du selv, hvilken dag du vil arbejde, og vi har åbent alle ugens syv dage, så får du lyst til at arbejde mere end én dag om ugen, er du altid velkommen til det. Du skal minimum arbejde én dag om ugen, men vælger altså selv, hvilken dag. Arbejdstiden som telefoninterviewer ligger i hverdagene fra klokken 16:00 til 21:30 og i weekenderne fra 12:00 til 18:00. Du vil på hver vagt få en fast timeløn med gode muligheder for at opnå bonus oveni.

Interesseret, så kontakt os! Hvis du synes, det lyder interessant at være med til at skabe viden, er du udadvendt og har flair for at tale med mange forskellige mennesker – og mestrer du dansk i både tale og skrift, så udfyld vores ansøgningsskema her http://tns-gallup.dk/telefoninterviewer for at søge stillingen.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt. Når vi har modtaget din ansøgning, vil du hurtigst muligt blive kontaktet med henblik på deltagelse i et introduktionskursus. Et introduktionskursus varer ca. 5-6 timer.

Har du spørgsmål til interviewerjobbet, er du velkommen til at kontakte os pr. mail på adressen gallupinterviewer@tns-gallup.dk.

VIGTIGT! Vi behandler ikke ansøgninger sendt pr. mail - disse skal udfyldes via vores elektroniske ansøgningsskema.